Formació

FORMACIÓ IN COMPANY

Desenvolupaments d'itineraris formatius adaptats a l'empresa.

Ens posem a la seva disposició perquè ens consulti les maneres més efectives de cobrir les necessitats formatives dels seus equips, com també posar en marxa processos de millora interns que facilitin el creixement empresarial.

No sols estem en condició d'organitzar-los en les nostres instal·lacions sinó també in-company, amb la nostra xarxa d'experts que s'adapten a les seves demandes.

Si ens ho sol·liciten, estarem encantats d'oferir-los la nostra experiència en un assessorament de resposta ràpida, flexible, amb el menor cost possible i a mesura de les seves necessitats.

FORMACIÓ BONIFICADA

Tots els nostres cursos poden ser bonificats per l'empresa, sense cap cost addicional pels nostres socis. Ens ajustem als costos i bonificacions de l'empresa.

La formació bonificada és gratuïta per als treballadors, ja que suposa cost zero per a l'empresa. Contracta els serveis de formació i una vegada finalitzat l'acció formativa ho descompta de les assegurances socials.

La millora de les competències dels treballadors i treballadores incideix directament sobre la productivitat i competitivitat de la teva empresa.

CURSOS SUBVENCIONATS PEL CONSORCI DE LA GENERALITAT I PROGRAMES FORMATIUS

Cursos subvencionats 100% pel Consorci de la Generalitat: la formació contínua per a persones treballadores ocupades té per objectiu oferir una formació que atengui els requisits de productivitat i competitivitat de les empreses, les necessitats d’adaptació als canvis en el sistema productiu i les possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal

Altres Programes Formatius subvencionats: Conforcat a Mida, Projectes Singulars, Programa Projecta´T, Programa FPO Dual, Programa 30 Plus, Programa FOAP, Programa ATENEA…

Més información i inscripcions:
laserradora@aibv.org
 935440180

TÈCNIQUES SANITARIES

Durada
40h
Calendari
Del 09/04/2024 al 16/05/2024

ANGLÈS B1

Durada
60h
Calendari
Del 11/03/2024 al 29/05/2024

Comunicació, Conflictes i gestió de l'estrès

Durada
50h
Calendari
Del 13/05/2024 al 10/07/2024

DESENVOLUPAMENT DE LES INTERVENCIONS D'ATENCIÓ PERSONAL

Durada
60h
Calendari
Del 03/04/2024 al 12/05/2021

EXCEL INTERMIG

Durada
40h
Calendari
Del 19/02/2024 al 10/04/2021

Programes

PROGRAMA CONFORCAT A MIDA

Un programa de subvencions que permet donar resposta directa a les necessitats formatives de l’empresa. Pots formar a les persones treballadores de l’empresa a persones desocupades per tal que s’incorporin a empreses del sector. 

PROGRAMA PROJECTA´T

L´objectiu és ajudar a persones treballadores ocupades en el seu coneixement en l´empresa i que adquireixin noves competències dins del seu àmbit professional. Aquest programa ofereix eines i energia a aquelles persones que es plantegin desenvolupar la seva carrera professional.

PROGRAMA ATENEA

El Programa té com a objectiu implementar itineraris individualitzats d'atenció i d'orientació laboral de suport a les Dones en atur en els àmbits rural i urbà finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.